BingoCams

BingoCams is één van de bekendste bingo aanbieders van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan bingo spellen. Het unieke aan deze online aanbieder is dat je elkaar kunt zien tijdens het spelen door middel van de webcam. Uniek en gezellig!

Beoordeeld met een

bingo-header

Bingo bij BingoCams

Bij Bingocams kun je op een unieke manier Bingo spelen. Dit komt doordat je tijdens het spel gebruik kunt maken van je webcam. Hierdoor zie je elkaar tijdens het spel en kan je elkaar nog beter leren kennen. Dat is niet alles want heb jij als eerste je bingokaart vol en heb je dit moment vastgelegd met je webcam dan kun je ook nog extra geldprijzen winnen met het "live win moment"! Elke maand wint het leukste "live win moment" €1000,- cash! en wordt er 2x €500,- onder de andere leuke live win momenten verloot. Daarnaast krijg je bij Bingocams voor elke 4 bingokaarten die je koopt, 1 bonuskaart cadeau. Flinke extra winkansen dus!

BingoCams logo

Het bingospel wordt gespeeld met 90 ballen en je hebt de keuze uit verschillende rooms. Elke kamer heeft een eigen "roomjackpot" en er is een progressieve jackpot waar iedereen kans op maakt. De chathost in elke room helpt nieuwe spelers op weg en is je aanspreekpunt voor al je vragen.

Je kan gratis lid worden van de Bingocams community. Hier vind je verschillende bingorooms waar je met andere leden gezellig kunt spelen en andere mensen kan leren kennen. Twijfel niet en speel een potje bingo bij BingoCams en zorg ervoor dat jij de eerste bent met een volle bingokaart! Word lid van BingoCams!

Informatie BingoCams

  • Gratis speeltegoed: €5,-
  • Bonus storting: 200% bonus eerste storting met maximum van €100,-
  • Stortingsmogelijkheden: iDeal, Telefoon en via Creditcards (Visa/Mastercard)
  • Support: Via chathost (12:00u tot 24:00u) of e-mail
ball-1
ball-2
ball-3
ball-4
ball-5

Wat viel ons op?

Hiernaast tref je een aantal reviews aan over Bingocams!

Bingocams, de leukste en gezelligste plek om online bingo te spelen!

Bingocams biedt een uniek concept door het sociale aspect een prominente plek te geven door middel van de inzet van de webcams tijdens het spelen. Naast de klassieke bingo spellen, de gezellige community hebben ze ook veel mooie jackpotten en prijzen. Al met al een uitstekende aanbieder om een spelletje(s) bingo te spelen!

bingo-kaarten

Alle bonussen van BingoCams

Hieronder tref je alle soorten bonussen die Bingocams aanbiedt op hun website.

welkomstbonus

Welkomstbonus

Bij Bingocams krijg je gelijk €5 euro aan gratis speeltegoed! Perfect als je wil starten met het spelen met online bingo.

stortingsbonus

Stortingsbonus

Er geldt een stortingsbonus van 200% tot een maximum van 100 euro!

loyalty-programma

Loyalty programma

De loyale spelers worden goed beloond bij Bingocams. Er zijn mooie extra prijzen voor trouwe spelers. Koop je bijvoorbeeld 4 kaarten, dan krijg je er één extra cadeau! Dat zijn nog eens leuke cadeautjes en maakt het interessant om via Bingocams te spelen!

Alle bingo spellen van BingoCams

Bekijk hieronder het spelaanbod van Bingocams

bingo-75

Bingo 75

Speel Bingo 75 balls via Bingocams. Deze populaire variant van Bingo kan jou mooie prijzen opleveren!

bingo-90

Bingo 90

Speel één van de leukste bingospellen: 90 balls via Bingocams en win mooie prijzen!

bingo-80

Bingo 80

Naast de 75 en 90 balls bingo is 80 balls ook een steeds populairder spel aan het worden. Speel het bij Bingocams!

Bingo spelen, gratis of betaald

Speel bingo helemaal gratis of ga voor het echte werk en speel het met geld. Op BingoOverzicht krijg je een compleet overzicht van de verschillende aanbieders van de leukste online bingospellen die er op dit moment beschikbaar zijn!

speel-bingo