Jogo Bingo

Jogo Bingo is een populaire aanbieder van online bingo. De reden hiervoor is dat je hier met de gratis bingo variant wél echt geld kan winnen! Uiteraard geen mega bedragen, maar toch maakt deze mogelijkheid Jogo Bingo enorm populair!

Beoordeeld met een

bingo-header

Bingo bij Jogo Bingo

Jogo Bingo is een internationale bingo website waarbij je gratis bingo kan spelen of voor echt geld. Bij Jogo Bingo speel je bingo in verschillende kamers en kan je gezellig chatten met medespelers die in dezelfde kamer zijn. 

Jogo bingo

Zorg dat je bij Jogo Bingo als eerste de vooraf bepaalde combinatie op je bingokaart hebt en je wint fantastische geldprijzen. Je kunt bij Jogo Bingo maximaal met 10 kaarten tegelijk spelen.

Er zijn al bingokaarten te koop vanaf €0,10 en je kunt eenvoudig geld op je account storten via bijvoorbeeld iDeal. Een veilige manier van betalen dus. Je kunt er bij Jogo Bingo ook voor kiezen om te betalen met je telefoon, dit kost €1,30 per gesprek. Je hoeft dus geen gebruik te maken van je creditcard en je hoeft het spel ook niet eerst te downloaden. Het werkt erg eenvoudig dus.

Schrijf je nu gratis in bij Jogo Bingo om mee te spelen.

Informatie Jogo Bingo

  • Gratis speeltegoed: Verschillend per actie
  • Bonus storting: Verschillend per actie
  • Stortingsmogelijkheden: IDEAL, Pay & Play, Paysafecard en via telefoon
  • Support: FAQ of e-mail
ball-1
ball-2
ball-3
ball-4
ball-5

Wat viel ons op?

Hiernaast tref je een aantal reviews aan over Jogo Bingo

Jogo Bingo, de enige aanbieder waar je met een gratis bingospel toch écht geld kan winnen!

Jogo Bingo is populair bij veel Nederlandse spelletjes liefhebbers. Het platform maakt gebruik van speelomgeving in Flash, dit betekent dat er géén download nodig is om het spel te spelen. Een nadeel hiervan is echter dat het platform alleen geschikt is voor een laptop en/of desktop. Een goede mobiele variant is helaas niet beschikbaar. Toch is het een mooi en gezellig platform voor spelletjes liefhebbers en doordat de cijfers automatisch worden gevuld op jouw bingokaart, hou je genoeg tijd over om gezellig met je medespelers te chatten!

bingo-kaarten

Alle bonussen van Jogo Bingo

Hieronder tref je alle soorten bonussen die Jogo Bingo aanbiedt op hun website.

welkomstbonus

Welkomstbonus

Er zijn wel welkomstbonussen alleen deze wisselen regelmatig. Check de website van Jogo bingo voor de actuele welkomsbonus. 

stortingsbonus

Stortingsbonus

De stortingsbonus wisselt nog wel eens bij Jogo bonus. Er is geen vast lopende stortingsbonus actie zoals bij Bingocams of bij Beterbingo, toch hebben ze van tijd tot tijd mooie promoties!

gratis-spel

Gratis spel, win écht geld!

Dit is echt een unique selling point van Jogo bingo en maakt dit platform erg populair. Je kan met gratis spellen, echt geld winnen. Je wordt hier geen miljonair van maar het idee alleen al dat je echte euro's kan pakken met een gratis spel, trekt veel liefhebbers!

Alle bingo spellen van Jogo Bingo

Bekijk hieronder het spelaanbod van Jogo bingo

bingo-75

Bingo 75

Speel Bingo 75 balls via Jogo bingo. Deze populaire variant van bingo kan jou mooie prijzen opleveren!

bingo-90

Bingo 90

Speel één van de leukste bingospellen: 90 balls via Jogo bingo en win mooie prijzen!

bingo-80

Bingo 80

Naast de 75 en 90 balls bingo is 80 balls ook een steeds populairder spel aan het worden. Speel het bij Jogo Bingo!

Bingo spelen, gratis of betaald

Speel bingo helemaal gratis of ga voor het echte werk en speel het met geld. Op BingoOverzicht krijg je een compleet overzicht van de verschillende aanbieders van de leukste online bingospellen die er op dit moment beschikbaar zijn!

speel-bingo