PartyBingo

Deze grote internationale speler is één van de grootste online bingo sites van dit moment. Met de gigant PartyGaming als eigenaar kun je er vanuit gaan dat het met de kwaliteit en de prijzen wel goed zit!

Beoordeeld met een

bingo-header

Bingo bij PartyBingo

PartyBingo is één van de grootste online bingo sites op het internet. Het is net als Maria Bingo een internationale bingo site en het is onderdeel van PartyGaming. Bij PartyBingo kun je de grootste prijzen winnen. Zo zijn er jackpotten te winnen van meer dan een miljoen. En dat terwijl je al een bingokaart koopt vanaf €0,02. Dagelijks zijn er leuke acties waarbij je extra voordelig bingokaarten kan kopen of gratis kaarten krijgt.

Ben je een nieuw lid dan krijg je op je eerste storting direct 100% bonus, hiermee krijg je dus direct gratis speeltegoed. Wekelijks zijn er leuke acties waarmee je nog meer gratis bingo tegoed kunt krijgen.

In de verschillende bingorooms leer je al snel gezellige mensen kennen waarmee je kunt chatten. Tijdens het bingo spel worden er in de chat ook spelletjes gehouden waarmee je gratis kaarten kunt verdienen. In de drukste bingorooms kun je het meeste geld winnen, maar maak je uiteraard ook minder kans doordat er meer mensen meespelen.

bingo-party
Op PartyBingo speel je de traditionele bingospellen. Namelijk 90 Balls of 75 Balls Bingo. Maar dat is niet alles bij PartyBingo kun je namelijk ook kiezen voor Jackpot Bingo. Bij Jackpot bingo maak je dagelijks kans op grote jackpotten. Een andere variant is Team Bingo. Vorm samen met chatvrienden of echte vrienden een team van 3 personen. Voor elke bingo die je als team haalt verdien je punten en het team met de meeste punten krijgt bonus prijzen zoals bijvoorbeeld 1000 euro. 

Bij PartyBingo kun je ondanks het internationale karakter veilig betalen. Je kunt veilig betalen via onder andere iDeal, VISA, Mastercard, Neteller, FirePay, Moneybookers, of een overboeking via de bank.

Word nu gratis lid van PartyBingo en speel mee!

Informatie PartyBingo

  • Gratis speeltegoed: Verschillend per actie
  • Bonus storting: 200% bonus eerste storting met maximum van €100,-
  • Stortingsmogelijkheden: IDEAL, Neteller, Moneybookers, Ukash, Paysafecard, VISA, Mastercard, Bank Transfer
  • Support: Via telefoon 24 uur per dag of via live chat
ball-1
ball-2
ball-3
ball-4
ball-5

Wat viel ons op?

Hiernaast tref je een aantal reviews aan over PartyBingo

PartyBingo, het internationale platform voor de leukste online bingo spellen!

Deze grote internationale speler is één van de grootste online bingo sites van dit moment. Met de gigant PartyGaming als eigenaar kun je er vanuit gaan dat het met de kwaliteit en de prijzen wel goed zit! PartyBingo staat wel bekend als een site waar echt fanatieke spelers zich melden. Ga dus uit van flinke concurrentie als je kiest om via PartyBingo spelletjes te gaan spelen! 

bingo-kaarten

Alle bonussen van PartyBingo

Hieronder tref je alle soorten bonussen die PartyBingo aanbiedt op hun website.

welkomstbonus

Welkomstbonus

Een welkom bonus of gratis speeltegoed is een mooie start als je online games gaat spelen. De acties die PartyBingo aanbied die wisselen nog al, check de website van PartyBingo voor de meest actuele acties van dat moment!

stortingsbonus

Stortingsbonus

Bij PartyBingo krijg je 200% bonus bij je eerste storting met een maximum van 100 euro!

jackpot-en-toernooien

Jackpotten

Doordat PartyBingo een grote internationale speler is zijn de jackpotten aanzienlijk beter gevuld dan bij andere aanbieders. Dit maakt het extra spannend en wellicht ben jij wel de gelukkige die er met een jackpot van duizenden euro's vandoor gaat!

Alle bingo spellen van PartyBingo

Bekijk hieronder het spelaanbod van PartyBingo

bingo-75

Bingo 75

Speel Bingo 75 balls bij PartyBingo. Deze populaire variant van bingo kan jou mooie prijzen opleveren, hoge prijzen zelfs!

bingo-90

Bingo 90

Speel één van de leukste bingospellen: 90 balls via PartyBingo en win prachtige prijzen!

jackpot-bingo

Jackpot Bingo

Bij deze variant van bingo maak je kans op flinke jackpotten. Super aantrekkelijke variant van bingo dus en te spelen bij PartyBingo. 

team-bingo

Team Bingo

Samen is leuker. Dat moeten de bedenkers van het Team Bingo spel ook hebben bedacht. In een team van drie personen, met bekende of onbekende, ga je de strijd aan met andere teams en maak je kans op prijzen die flink op kunnen lopen! 

Bingo spelen, gratis of betaald

Speel bingo helemaal gratis of ga voor het echte werk en speel het met geld. Op BingoOverzicht krijg je een compleet overzicht van de verschillende aanbieders van de leukste online bingospellen die er op dit moment beschikbaar zijn!

speel-bingo