Bingo tips

Hieronder tref je de beste en handigste tips die jou kunnen helpen om als winnaar uit de bus te komen bij Bingo!

bingo-header

Bingo tips

Er zijn verschillende manieren om op een leuke manier prijzen te winnen met bingo. Hieronder een paar tips van vaste spelers waarmee zij denken extra kans te maken op de jackpot of als eerste bingo te hebben!

Heb jij ook een tip voor het spelen van bingo? Stuur een e-mail en wij zullen je tip hierbij plaatsen!

Koop meerdere speelkaarten

Speel met meerdere kaarten tegelijk in 1 kamer. Je kans wordt veel groter om als eerste bingo te hebben als je met meer kaarten speelt.

Speel op verschillende bingo websites

Speel bingo op verschillende bingo sites. Bijvoorbeeld op Maria Bingo, Jogo Bingo of Bingocams. De verschillende bingo sites bieden namelijk bingo net weer op een andere manier aan en er zijn verschillende geldprijzen te winnen! Kijk in ons overzicht voor de beste bingo sites.

Let op de bonussen

Heel veel bingo aanbieders maken gebruik van mooie bonussen. Het kan een welkomstbonus zijn van 5 euro zoals je deze bijvoorbeeld krijgt bij Bingocams. Het kan ook een stortingsbonus zijn die tot wel 150-300% kan oplopen. Zeer lucratief! Daarnaast kan het ook zo zijn dat sommige bingo aanbieders je extra bingokaarten geven. Als je bijvoorbeeld 4 bingokaarten koopt, dat je er 1 extra gratis krijgt. Opties te over qua bonussen en absoluut de moeite waard de bonussen bij de verschillende aanbieders te bekijken, check hier het overzicht van alle bekende bingo aanbieders! 

Bouw je inzet op

Een bingostrategie die al jaren in de praktijk gebruikt wordt is het opbouwen van je inzet. Speel eerst met goedkopere kaarten en probeer een zo groot mogelijk speelbedrag te vergaren.

review-person

Bingo spelen, gratis of betaald

Speel bingo helemaal gratis of ga voor het echte werk en speel het met geld. Op BingoOverzicht krijg je een compleet overzicht van de verschillende aanbieders van de leukste online bingospellen die er op dit moment beschikbaar zijn!

speel-bingo